5 Math questions I need help with?

0

1. Which of the following ratios are equivalent to 6:8?

36/40

9:12

12 to 16

15/20

24:36

16 to 24

2. 8.3 m = _____ mm

0.083

0.0083

8,300

830

3.On a scale drawing, 1 millimeter equals 4 centimeters. If a line on the drawing is 45 millimeters, how many meters is it actually?

1,800 m

180 m

18 m

1.8 m

4. The ratio of boys to girls at a school is 12 to 13. If 300 students attend the school, how many are boys?

144

277

156

25

5.Which team has the best winning percentage?

6 wins, 4 losses

10 wins, 5 losses

20 wins, 16 losses

30 wins, 24 losses

• 1) The answer is 12 : 16 –> Divide by 2

–> 6 : 8

2) 1 meter = 1000 millimeters.

8.3 m = (8.3 * 1000) mm = 8300

3) 1 mm = 4cm

45 mm = x cm

45 * 4 = 180 cm —> 1 m = 100 cm

Divide –> 180/100 = 1.8 meters — Answer is D

4) Add both ratios –> 12 + 13 = 25

(12 / 25) * 300 = 144 boys — Answer is A.

• These are really basic you should learn them

Question 1 The ratio is 0.75.

6/8 = .75(given)

9/12 = .75

15/20 = .75

Q2

8300 mm, as there are 1000 mm in 1 meter

Q3

1mm = 4cm

Multiply X 45 to get 45mm

Multiply X 45 to get 180cm

180cm is 1.8 meters as there are 100cm in a meter

Q4

300 divide by 25(total number) multiplied by 12(number of boys)

= 144

Q5

6/4 =1.5

10/5 = 2

20/16 =1.25

30/24 = 1.25

Therefore 10/5 has the best winning percentage of 200% victory rate or 2:1

• This drawback is well-nigh a subtraction difficulty. You start off with a base number: 6. Six is the best possible quantity of recording power your tape has. Time Left = 6 hours. Then, your Kendra determined to report some stuff on it. She first documents a 2.5 hour film. On account that that part of the video is taken up and unavailable for future recording, she will simply take that off her total. Time Left = 6 hours – 2.5 hours. Time Left = three.5 hours Then, she decides that she must file a 1 hour television software. Her time that she has left on her tape once once more goes down. Time Left = three.5 hours – 1 hour. Time Left = 2.5 hours. And that’s all the time she has left on her tape.

• I hope you actually take the time to learn how to do these. You could have figured it out way way way faster than it takes to type that on here. Even if it was copy paste you should be able to answer all these questions within about 45 seconds. If you take your time.

Also Check This  What do you get your boyfriend for Valentine’s Day?