# How long in hours and minutes is 108 minutes?

0

i know it is more than 1 hour, being 60 minutes, but I would like to know what that would be.

• ans: 1 hour and 48 mins

because 1 hour has 60 mins, 108-60=48,

• 108 Minutes

RE:

How long in hours and minutes is 108 minutes?

i know it is more than 1 hour, being 60 minutes, but I would like to know what that would be.

• 108 minutes is 1 hour and 48 minutes.

• 60 minutes = 1 hour

Thus, 1 hour (60minutes) from 108 minutes we have 48minutes left

Since, 48minutes is not up to 60, we can’t have another hour.

Hence, we have 1hour 48 minutes in 108minutes.

• 1 hour 48 minutes

• 1 hour and 48 minutes

• An hour and 38 minutes. Do the math!

60 = 1 hour

60+30 = 100

30+8 = 38

ANSWER – 1 hour and 38 minutes.

Source(s): My grade 6 math teacher??
• For the best answers, search on this site https://shorturl.im/3vBI6

This is how you calculate that: First: Find out how many hours are in 108 days. Second: Once you have the amount of hours in 108 days, multiply that number by 60 to get the number of minutes. ————————————–… First: 108 days multiplied by 24 = 2592 hours Second: 2592 hours multiplied by sixty = 155520 minutes No Problemo 🙂

• 1 h 48 min

Also Check This  What does i love you enough for both of us mean? 