# one million hours is how many years?

0

• 24 hours in a day

365 days in a year

24*365 = 8760 hours in a year

1,000,000 divided by 8760 = 114.15

just a little over 114 years is 1 million hours.

If you figure leap years: 1,000,000 / (24 * 365.25) = 114.07 same answer.

.

• 114 Years

56 Days

16 Hours

• 114 Years

• Correcting for leap years:

= 1,000,000/ (8760+8760+8760+8784) *4

= 114.077116135 = 114 years 28 days and 4 hours

• 24 hours per day

365 days per year

24 x 365 = 8760

1000000 / 8760 = 114 years

• 114 years, 54 days and 18 hours.

• 114 years, 56 days, and 16 hours

you would take 1000000 and divide it by 24 (to put it into days), then divide it again by 365 (to put it into years).

which gives you 114.15525114155251141552511415525

then to find your days you would take 114 and multiply it by 365(to put it into days) and then again by 24(to put it into hours). which gives you 998640. you take 1000000 and subtract 998640 to give you the amount of hours left over after 114 years. You get 1360 hours. Then you would take 1360 and divide it by 24 to give you hours. You get 56.666666666666666666666666666667. So you have 56 days. Then to find how many hours you would take 56 multiplied by 24 (to get hours) (and subtract it from 1360 (the original amount of hours left over from the 144 years) which gives you (1360-1344) 16. So you get

• Now you can figure that out yourself. Just reason it out.

24 hours in a day. 365 days in a year = 8,760 hours in a year.

Every fourth year is a leap year, or 366 days in a year = 8,784 hours in a leap year.

So every 4 years, there are 35,064 hours.

That makes your formula (1,000,000 / 35,064) * 4 = 114.08 years.

• 114

• the company i worked for has this thing, if no one is hurt on the job for 1 million hours the whole plant gets a gift. i think it takes a year to get 1 million hours.

Also Check This  Spanish Help ASAP! Please. 10 points!? 